RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

Всі новини

Трьом знакам Зодіаку рік Тигра принесе море сюрпризів - Ванга вважала їх улюбленцями Фортуни

Знаменита болгарська провидиця Ванга виділяла з усього зодіакального кола три знаки. Вона вважала, що їхні представники є володарями найпотужнішої енергетики. Їм частіше за інших посміхається удача. У той же час вони рідше хворіють і живуть довше. Все це є наслідком складу їхнього могутнього характеру, яким вони наділені зірками від народження.

Портал Clutch повідомляє, що рік Тигра принесе цим знакам безліч сюрпризів, більшість з яких будуть позитивними.

Скорпіон

Ванга часто стверджувала, що Скорпіони мають дуже потужну силу. Завдяки їй вони можуть спонукати в оточуючих бажання робити, в тих чи інших ситуаціях, щось незвичайне, що їм не властиве. Підопічні цього сузір'я є людьми дуже загадковими. У той же час вони вразливі і досить вперті, через що з ними важко спілкуватися.

Скорпіони завжди готові прийти на допомогу своїм близьким, але лише одиницям вони відкривають свою душу. Для інших вони можуть бути навіть мстивими та підступними, і з ними часом важко вжитися.

Наступний рік для Скорпіонів буде непростим. Він принесе їм багато емоцій, переживань та випробувань. Але ці люди зуміють усе подолати завдяки своєму чудовому чуттю.

Найбільш вдалий місяць – лютий.

Багато позитивних змін слід очікувати також у січні та червні.

Несприятливі місяці — липень, листопад та грудень.

Лев

У представників цього знаку в році Тигра теж буде безліч труднощів та проблем. Але вони все одно досягнуть своїх цілей. Ванга завжди радила Левам забути про "королівський вінець" і не поспішати з реалізацією грандіозних планів, а краще все велике починати з дрібних кроків. У будь-якому випадку, Леви боротимуться до останнього і переможуть.

Сприятливі місяці — січень, вересень та жовтень.

Несприятливі місяці, коли слід утриматися від надмірної активності, — лютий та квітень.

Найгірший місяць для Лева – серпень.

Риби

Риби з самого раннього дитинства мають дивовижний оптимізм і неймовірну удачливість. Вони завжди всім подобаються, як той горезвісний червонець. Найдивовижніше те, що вони це чудово усвідомлюють і грамотно цим користуються.

Риби цього року будуть під повним заступництвом Тигра. Їх можна назвати везунчиками, що легко лавірують між усіма зовнішніми перешкодами на шляху до успіху.

Травень, червень, липень — найсприятливіший період, під час якого Риби можуть розраховувати на успіх у будь-яких справах.

Трохи обачніше потрібно бути у серпні, жовтні та грудні.

Раніше ми також повідомляли про те, що названі найщасливіші місяці 2022 року.