RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

З чого не варто починати рік Чорного Тигра: поради для всіх знаків Зодіаку

Багато хто думає, що новий рік згідно астрології, розпочинається 1 січня, однак це не так. Покровитель 2021 року – Металевий бик – складе свої повноваження лише 1 лютого. Тому ми ще маємо два місяці, щоб задобрити Бика. Астрологи розповіли, з чого не варто розпочинати рік Водяного (Чорного) Тигра.

Про це повідомляє еg.ru.

Представники вогненної стихії - Лев, Овен та Стрілець – наприкінці року купатимуться у променях слави та зізнання. У них виходитиме абсолютно все, також це сприятливий час для переїзду або початок серйозних стосунків.

До 1 лютого їм не варто робити ремонт, вирушати у подорож чи займатися у друзів гроші.

Для земних знаків – Діва, Телець та Козеріг – ідеальний час для пізнання самого себе. Ви можете надихнутись духовними практиками, а також почати працювати над новим проектом. Краще не займатися спортом та важкими фізичними навантаженнями.

Водних знаків – Рак, Скорпіон та Риби – чекають гарні зміни, можливо, зустріч із другою половинкою. Без роздумів робіть великі покупки, змінюйте роботу та імідж. Зірки кажуть, що не варто з'ясовувати стосунки із родичами, позичати гроші та переїжджати.

Представники стихії Повітря - Близнюки, Терези та Водолії - новий рік зустрінуть у добробуті та процвітанні. Цей період ідеально підійде для навчання та саморозвитку. Підвищуйте свій рівень знань, множте капітал, а зірки допоможуть вам у цьому.

Раніше "Апостроф" писав, які діти самі спокійні згідно знаку Зодіаку.