RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Живуть, як у Бога за пазухою: топ-3 знаків Зодіаку, яким усі заздрять

Астрологи розповіли, на кого з представників гороскопу чекає успіх перед Новим роком і назвали три знаки Зодіаку, які викликають заздрість оточуючих.

Про це розповідає Sterlegrad.

Лев

Харизматичні та шикарні Леви для багатьох – недосяжний ідеал та предмет обожнювання. Леви все роблять з великим розмахом, вишукані манери та широкі жести – їхня повсякденність. Представники знаку вміють справити враження та вести за собою інших. Вони легко завойовують людей, але в деяких їхня яскравість і талановитість викликає заздрість.

Діва

Діви добре контролюють себе і ніколи не втрачають самовладання на публіці, блискуче носячи маску бездоганної ввічливості та відстороненості. Вони акуратні і наводять лад у всьому, за що беруться. У кар'єрі Діви теж досягають успіху завдяки своїй педантичності та організованості. Деякі недолюблюють їх, але в таємо захоплюються їхньою впевненістю в собі.

Стрілець

Це - веселі оптимісти, які завжди стають душею будь-якої компанії. Стрілець дотепний і має почуття гумору, що робить його неформальним лідером. Він уміє зарядити людей вірою у власні сили. Крім того, представники знака енергійні і завжди готові на експерименти. Їхня іскрометна особистість нерідко не дає спокою заздрісникам.

Раніше "Апостроф" публікував топ-4 знака Зодіаку, яким вічно не щастить.