RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Точно ніколи не зрадять: топ-4 найвірніших знаків Зодіаку

Існує думка, що здебільшого жінки віддані своїм чоловікам. Тоді як чоловіки схильні до зрад. Але астрологи вважають, що справа тут не тільки в тому, якої людина статі, а й те, під якою зіркою вона народилася. Так, раніше вони розповіли про знаки зодіака, що доводять себе до смерті, а тепер назвали найвірніші знаки зодіаку.

Про це повідомляє портал "На каблуке".

Раки

Одним із найбільш сімейних знаків зодіаку є Раки. Вони відповідально підходять до вибору свого партнера. Часто вибирають "одного і назавжди", обов'язково придивляючись, наскільки серйозною є друга половинка. Вони консервативні і, коли впевнені у своєму виборі, у стосунках викладаються на повну.

Оточуючим може здатися, що Раки надто нав'язливі. Але люди, народжені в цей період, ніколи не ризикуватимуть сім'єю заради флірту на стороні. Вони романтичні, дбайливі, емпатичні та віддані.

Козероги

Козероги також не сприймають вільних відносин. Вони відповідальні, рано починають працювати і рішуче себе проявляють. Якщо Козероги починають зустрічатися з протилежною статтю, то, як правило, вони впевнені у своєму виборі. Відносини будують на перспективу - з розрахунком потім одружитися і прожити разом до самої старості.

Будучи консервативними, Козероги вимагатимуть того ж від свого партнера. Вони не визнають обману та зрад.

Леви

Незважаючи на свою яскравість, вогненність, відкритість, Леви також вважаються моногамним знаком зодіаку. Вони люблять популярність, захоплення з боку, але також поважають себе та свій вибір. Маючи яскравий характер, Лев не стане розпорошуватися на двох людей – його життя надто цікаве для цього.

Тому, при виборі партнера, він віддає перевагу не менш цікавій, щирій та чесній особистості.

Діви

Четвертим вірним знаком зодіаку є пунктуальні та відповідальні Діви. Вони настільки скрупулезні у виборі партнера, що довгий час можуть бути одинаками, доки не знайдуть "того самого". Натомість, коли Діва вирішується укласти шлюб, партнер може бути впевнений у її відданості. Адже Діва зробила вибір, а зраджувати собі не в її правилах.

Раніше астрологи розповідали про найнестерпніших чоловіків за знаком Зодіаку.