RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Новий рік принесе вам успіх - Чорний Тигр виявиться талісманом для шести знаків Зодіаку

Енергетика року Чорного водяного тигра неймовірно висока. Навіть наближення цього символу здатне вплинути на все Зодіакальне коло. Проте, астрологи переконані, що для деяких знаків Зодіаку цей рік буде неймовірно успішним.

Портал GSMinfo назвав знаки Зодіаку, для яких символ Чорного водяного тигра стане справжнім талісманом удачі.

Лев

Наступний рік для всіх представників цього вогняного знаку буде дуже вдалим. Перед кожним Левом відкриються неймовірні перспективи мало не у всіх сферах життя. Усі починання будуть приносити лише позитивні результати.

Скорпіон

Підопічні цього сузір'я дуже сміливі люди. В рік Тигра це зіграє їм на руку. Багато Скорпіонів захочуть почати власну справу, і не помиляться з цим.

Телець

У Тельців у 2022 році буде безліч приємних бонусів. Вони будуть стрімко рухатися вгору кар'єрними сходами, і до кінця року істотно примножать свій стан.

Водолій

Водоліям наступний рік подарує успіх на "особистому фронті". Тим, кому останнім часом не щастило в особистому житті, неодмінно пощастить із цим у 2022 році.

Терези

Терезам зірки обіцяють вкрай позитивні зміни. Причому як у матеріальному, так і духовному. Цілком можливі нові перспективи у кар'єрі та фінансах.

Козеріг

Представники цього знаку вже обрали свій шлях до успіху і навіть встигли скласти детальний план розвитку на майбутнє. Але наступний рік готує їм ще більше можливостей для здійснення своїх бажань та реалізації задумів. Новий 2022 подарує Козерогам впевненість у власних силах і невгамовне бажання досягати все нових і нових вершин.

Раніше ми також публікували зоряний прогноз на 4 грудня.