RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Зірки обіцяють цим знакам Зодіаку "білу смугу": для кого буде вдалим 2022 рік

Астрологи розповіли, що 2022 рік стане особливо вдалим для чотирьох знаків Зодіаку: Овнів, Раків, Дів та Козерогів. Однак для цього їм необхідно звернути увагу на кілька нюансів.

Про це повідомляє "Стерлеград".

Овни

Представникам цього знаку пощастить у професійному плані у новому році. Їм вдасться заробити чимало грошей, вирішити довготривалі фінансові труднощі. Водночас, щоб мати сили для звершень - слід попіклуватися про своє здоров'я.

Раки

Люди, народжені під цим знаком, матимуть шанс на успіх в особистому житті. Ті, хто перебувають у токсичних стосунках, зможуть їх завершити і зітхнути з полегшенням. 2022-го їм радять тренувати витримку та емоційну незворушність у конфліктних ситуаціях, а за можливості - взагалі їх уникати.

Діви

Новий рік стане вдалим для цього знака Зодіаку у разі серйозної роботи над собою. Астрологи рекомендують використовувати кожен шанс для свого росту. Зірки подарують можливість заявити про себе та проявити свої таланти та уміння. Саме 2022 року їм вдасться набути бездоганну репутацію.

Козероги

Представники цього знаку на початку року відкриють в собі нові здібності чи займуться новим хобі, що принесе їм щастя. Рік ознаменується новими звершеннями, з'явиться стійке відчуття, що мрії збуваються, а нові горизонти - під силу.

Астрологи вважають, що саме ці чотири знаки Зодіакального кола у новому році отримають довгоочікуваний спокій, зможуть налаштуватися на позитив, що у підсумку наповнить життя приємними подіями.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що представники деяких знаків гороскопу у 2022 році повернуть своє життя на 180 градусів.