RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

26 травня

Всі новини

Хочуть все контролювати: астрологи назвали найвладніші знаки Зодіаку

Астрологи назвали знаки зодіакального кола, представники яких хочуть тримати все під контролем. Постійно стежать за ситуацією Овни, Раки, Леви, Скорпіони та Козероги.

Про це пише MixNews.

Овен

Народжені під цим сузір'ям – природжені лідери, їм властива потреба у відповідальності. Вогняні Овни абсолютно безстрашні, а їхня впертість часом переходить в агресію. Вони мають дуже тверду думку про все і схильні нав'язувати її іншим. Коли оточуючі виходять з-під контролю, владні представники цього знаку Зодіаку можуть розлютитися.

Рак

Домашні Раки відрізняються м'якістю, але при цьому люблять тримати все під контролем. Фанати порядку іноді дозволяють собі маленькі "шаленства" - поїздку в інше місто або чай замість кави. Часом вони навіть можуть жити у безладі, але ніколи не терплять його в подружніх стосунках.

Лев

Владні Леви відрізняються зарозумілістю та самовпевненістю. Вони – вроджені лідери, які не лише не бояться висловлювати свою думку, а й нав'язують її іншим. Народжені під цим сузір'ям люблять бути у центрі уваги та не виносять ігнору. Їхнє прагнення контролю може дратувати оточуючих.

Козеріг

У голові в раціональних Козерогів по поличках розкладено всі справи – щоб не забувати про важливе, їм не потрібен щоденник. У представників цього знаку Зодіаку чудовий розклад: сніданок, робота, обід, робота, свобода. В цілому, вони не проти розслабитися, але лише у відведений для цього час.

Скорпіон

За словами астрологів, Скорпіони – власники та ревнивці, які беззавітно захищають своїх близьких від усіх негараздів. Але з боку така поведінка виглядає як контроль та маніпуляція. У цьому є частка правди, тому що представники цього знаку Зодіаку почуваються в безпеці, лише коли у них все під контролем.

Раніше ми назвали жіночі знаки зодіакального кола, від яких не варто чекати вірності.