RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

Всі новини

Названий головний "психопат" гороскопу: здатний на непередбачувані вчинки

Астрологи запевняють, що розпізнати психопатичну особу можна за знаком Зодіака. Головним агресором вважається Скорпіон.

Виділяють знаки за принципом психопатії, зважаючи на основні критерії: лицемірство, агресивність, брехливість, уникнення прийнятих норм поведінки, тиск, нездатність соромитися своїх дій, відсутність каяття, емпатії, моралі та етики.

Про це повідомляє rsute.

Скорпіон

Як зауважують фахівці, магнетизм Скорпіонів притягує до себе інших, але потрібно знати, що цей знак Зодіака наділений усіма характеристиками антисоціальної особи.

Так, саме серед Скорпіонів найбільше егоїстів та матеріалістів, які не зважають на думки інших. Вони рідко кому-небудь співчувають чи переживають, навіть якщо самі причетні до жорстокого вчинку. Особливо, якщо самі вирішили, що вчинили правильно. Скорпіони обожнюють пригнічувати та демонструвати свою значимість. Вони, як ніхто інший, схильні холоднокровно мстити. Підозрілістю наділені від народження.

Астрологи ділять Скорпіонів на три групи: отруйних, благородних та "сірих ящірок". Останні - найслабші, але й вони не проти за нагоди вчепитися в свого кривдника. Навіть, якщо людина підтримувала Скорпіона, але той таємно ненавидів її.

Скорпіони наділені високим інтелектом, харизмою та інтуїцією. Оскільки наскрізь бачать тих, хто хоче їм заподіяти зло, йдуть на випередження. За принципами психології, саме такий типаж не боїться кинутися у вир, туди, куди людина зі здоровою психікою - не піде. У разі перемоги в ситуаціях - їм віддають славу, а в разі програшу - чекає ганьба та осуд.

Також астрологи деякою мірою відносять до психопатів Овнів, Близнюків, Стрільців.

Овен

Представники знаку наділені нестримною енергією, яка імпульсивно штовхає на швидкі дії, вони не чують інших аргументів. Керуються лише власною думкою. Часто немотивована агресія спрямована на всіх, до кого вони відчувають заздрість та негатив. Вони амбітні, бажають бути попереду інших, що погіршує ситуацію.

Близнюки

У багатьох Близнюків є психопатичні риси. У них також багато імпульсивності, що робить непослідовними та нелогічними вчинки. Можуть легко хвалити, а потім різко засудити людину за ту ж саму дію. Вони непостійні, непередбачувані. Близнюки з виду милі та добрі, від них не чекають неприємностей, а даремно. Не вміють визнавати свої помилки і не бажають відповідати за вчинки. Люблять винуватити інших.

Стрілець

Стрільці відчувають потребу в адреналіні. Для цього вони готові до ризиків та небезпек, які не піддаються логіці. Їх може не зупинити і закон. У них постійно багато дивних та нестримних ідей.

Загалом астрологи кажуть, що у всіх знаків зодіаку можна знайти хоч одну з ознак психопатії:

  • у Левів - манія величі;
  • у Раків - вічні трагедії на порожньому місці;
  • у Тельців є схильність до агресії, якщо довго щось терплять;
  • у Дів є здатність до акуратної та методичної розправи;
  • у Терезів не вистачає терпіння, коли їх використовують чи зловживають їхньою добротою;
  • у Водоліїв - екстравагантність, яка може викликати роздратування в інших;
  • Козероги можуть злякати своєю цілеспрямованістю та самовпевненістю, яка штовхає на конфлікти;
  • у Риб - відсутня раціональність, можуть бути егоїстами у своїй безпорадності.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що астролог Павло Глоба склав любовний гороскоп наступного року. Зміни в особистому житті на рік Чорного Водяного Тигра очікуються у кількох знаків Зодіаку.