RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Туга, переоцінка цінностей та небезпека давати гроші у борг: астрологи розповіли про початок 2022 року

2021 майже закінчився. Він був багатий на різні події, тому що його головним астрологічним фактором було поєднання Сатурна у Плутоні. Але що ми можемо сказати про наступний 2022 рік. Він пройде під знаком Чорного водяного тигра, а його головним астрологічним фактором буде поєднання Юпітера та Нептуна в Рибах, яке відбудеться 12 квітня. Це свідчить про величезну енергетику та можливості, але скористатися цим зможуть не всі.

Портал Vedmochka опублікував астрологічний прогноз на січень 2022 року.

У першому місяці 2022 року Меркурій та Венера будуть ретроградними. Вони матимуть дуже відчутний вплив на все зодіакальне коло. Венера перебуватиме у зворотному русі з кінця грудня до 29 січня. Меркурій почне ретроградний рух 14 січня і повернеться до прямого ходу лише 4 лютого.

Також не варто забувати про те, що перша половина місяця і космічний корабель коли-небудь пройде в святковому божевіллі. У такі моменти зірки не радять після свят одразу братися за якісь серйозні справи.

Приблизно раз на півтора роки Венера стає ретроградною. Вона перебуває у такому положенні 40 днів. Під час зворотного руху Венери всі підвладні їй справи переходять в інший "вимір". Стає важче стежити за своїми емоціями: настрій у цей час нестійкий, періодично навалюються туга чи нудьга, хочеться щось змінити у своєму житті.

У цей період багато чого, що раніше було приховано, виривається назовні. Внутрішня суть багатьох людей виявиться. Багато людей відбудеться переоцінка цінностей, речей, людей, відносин.

Також у січні 2022 року треба обережно ставитись до всього, що пов'язано з грошима та бізнесом, що стосується специфіки Венери. Не можна позичати гроші, тому що повернення їх буде утруднене через обставини, які не можна передбачити.

Раніше ми також публікували гороскоп на 11 грудня 2021 року від Павла Глоби.