RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Дзеркальна дата 12.12.2021: як використовувати магію чисел для виконання бажань

Дзеркальна дата 12.12.2021 несе у собі енергетичні потоки, які сприятливо спрямуватимуть на навчання новим навичкам, сакральним знанням. Також ця особлива дата заряджена енергією, яка допоможе виконати заповітне бажання, якщо правильно надсилати свої повідомлення у Всесвіт.

Про це повідомляє журнал Joy.

У цій даті закладено: дві дюжини (12), дві трійки (1+2) та сакральна цифра 6 (3+3). Таким чином, цифра 3 вказує на те, що цей день буде сприятливим для навчання новим навичкам, заявляти про себе перед начальством, висловлювати нові ідеї та пропозиції, займатися новими проєктами.

Цифра 6 означає творення. Це підкріпить нові знання та ініціативи креативом, натхненням. Особливо пощастить творчим людям, їх осяє муза, можливо, вони створять або почнуть створювати цього дня шедевр.

Щоб залучити гроші та удачу 12 грудня 2021 року, потрібно о 12:12 розкласти гроші на столі та сказати вголос: "Гроші до грошей йдуть, множаться, у мене проблеми припиняються".

Далі потрібно зібрати всі ці купюри та носити їх до наступної дзеркальної дати, яка очікується у лютому – 22.02.2022.

Для вдачі потрібно у цей же час, о 12:12, сказати: "Все, що заплановано, виповниться, мій дім та моє життя удачею наповняться".

Також можна підійти глобальніше до цієї дати і створити 12 грудня карту бажань на наступний рік з вирізаними фото того, що хочеться здійснити у 2022 році. Бажання мають бути конкретними.

Для виконання найзаповітнішого бажання потрібно записати його на 12 аркушах паперу, потім скласти їх у стопку і вимовити вголос: "Бажанню збутися, бути моїй мрії!".

До закінчення дзеркальної дати потрібно розкласти листи зі своїми бажаннями по дому та залишити їх на добу.

Раніше ми писали, що дзеркальна дата 08.08 має магічну силу, яка по-різному відбивається на знаках Зодіаку.