RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Рік Тигра почнеться з неприємностей: чотири знаки Зодіаку 2022 року матимуть чорну смугу

Астрологи розповіли, що чотири знаки Зодіаку мають непростий початок 2022 року. Це стосується Раків, Левів, Стрільців та Козерогів.

Про це повідомляє Rsute.

Рак

Ракам астрологи радять зберігати спокій та не піддаватися на провокації, яких буде достатньо на початку наступного року. Робота може накрити з головою, що може створити напругу у відносинах із другою половинкою. Ракам варто згладжувати кути, намагатися знаходити компроміси та ретельно підбирати слова, щоб не посваритися з оточуючими людьми, включаючи найближчих.

Лев

Лінь може перешкодити Левам здійснити задумане на початку року. Через зарозумілість можуть виникнути проблеми з оточуючими, від сварок не відберешся потім. Тому варто тримати себе у руках та дотримуватися чітко наміченого плану. Також рекомендується погасити борги та знаходити додаткові джерела доходу.

Стрілець

Стрільцям слід звертати увагу на дрібниці, тому що кожна з них є важливою. Щоб життя у новому році було благополучним, слід зайнятися своєю любовною сферою та підвищенням кваліфікації у роботі. На початку року варто зміцнити свій фінансовий бюджет, оскільки наприкінці 2022 року очікуються дуже великі витрати, які можуть навіть спричинити конфлікт у сім'ї.

Козеріг

На початку року Козероги можуть втратити свою роботу, тому не варто розслаблятися та почати готуватися до труднощів, накопичуючи гроші та сили. Якщо самодисципліна у Козерога на досить високому рівні, тоді вже на початку весни вдасться здійснити задумане: відкрити свою справу, втілити проєкт у життя, реалізувати свої бажання. Головне за рік не згоріти, інакше це шкідливо для здоров’я.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що астролог Павло Глоба склав любовний гороскоп наступного року. Зміни в особистому житті на рік Чорного Водяного Тигра очікуються у кількох знаків Зодіаку.