RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Водоліям загрожує сварка з близькими, а Стрільцям – втрата відпочинку: гороскоп на 13 грудня від Павла Глоби

Знаки зірок говорять про те, що понеділок, 13 грудня, буде непоганим для всього зодіакального кола. Робочий тиждень розпочнеться дуже вдало, але для кожного знаку по-своєму. Насамперед треба пам'ятати, що почате краще доробляти до кінця, за рідкісним винятком.

Портал Slovofraza опублікував гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 13 грудня 2021 року від відомого астролога Павла Глоби.

Овен

Сьогоднішній день Овнам, якнайкраще, підійде для планування своїх доступних для огляду перспектив. Спробуйте хоча б скласти якомога детальніший план цілей та бажань на найближчі дні. Також не погано було б визначитися з тим, як ви хочете зустріти Новий рік.

Телець

Тільцям зірки сьогодні обіцяють приємні зустрічі. А в деяких випадках і за деяких обставин вони можуть стати навіть не лише приємними, а й вигідними. З вами люб'язно спілкуватимуться і допоможуть у будь-яких питаннях.

Близнюки

У Близнюків у понеділок можуть виникнути деякі труднощі, але їхнє рішення принесе плоди. Наприкінці дня вам не завадить прогулянка, після якої потрібно буде вгамувати стрес якимось приємним заняттям.

Рак

Ракам пора вже згадати про таку важливу річ, як подяка. Зрозуміло, що дякувати треба не всім. Але хоча б найближчим для вас людей. Причому навіть за якісь незначні речі чи поступки. Це піде на користь і вам, і їм.

Лев

Сьогодні представникам цього знаку потрібно в жодному разі не давати себе в образу. Ви заслуговуєте на більше. Якщо вас хтось у чомусь необґрунтовано ображає, спробуйте спокійно все обговорити.

Діва

Понеділок Дівам варто присвятити плануванню. Останні дні грудня будуть дуже насиченими та активними, тому без чіткого плану вам просто не обійтись.

Терези

Терези сьогодні зможуть досягти бажаного. Якщо не повністю, то хоч би частково. але для цього потрібно буде повірити у власні сили, і не гидувати допомогою з боку тих, кому ви довіряєте.

Скорпіон

У Скорпіонів понеділок буде досить яскравим та насиченим. Скористайтеся цим і проведіть свій вільний час у компанії ваших хороших друзів. Це дасть вам енергію для подальших звершень та вирішення серйозних справ, які на вас чекають цього тижня.

Стрілець

Сьогодні Стрільці не зможуть повноцінно відпочити, оскільки постійно у вас заберуть діти та домашні справи.

Козеріг

Козерогам сьогодні зірки обіцяють радісні моменти, що стосуються романтичних стосунків. Вони значно покращаться і вийдуть на принципово новий рівень порозуміння.

Водолій

Сьогодні Водолії можуть уперше у житті серйозно посваритися з близькою людиною. Цю драму можна швидко вирішити, а то й розпалювати глобальний конфлікт.

Риби

Рибам треба максимально відповідально підійти до вирішення особистих питань. Складіть план поступового рішення, інакше можете так і не дійти до того, що для вас є важливим.

Раніше ми повідомляли про те, як передбачити майбутнє тіней і дзеркал на День Андрія Первозванного.