RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Тигр спустошить гаманці чотирьом знакам Зодіаку - їм загрожує фінансовий крах у 2022 році

Рік Чорного водяного Тигра має дуже сильну енергетику. Навіть саме його наближення вже впливає на все зодіакальне коло. Переважно, він має принести позитив. Але астрологи попереджають, що кілька знаків Зодіаку у 2022 році очікує на фінансовий крах.

Портал MKRU назвав 4 знаки Зодіаку, представникам яких, на думку експертів із зірок, не уникнути фінансових труднощів у рік Тигра.

Козеріг

Знаки зірок говорять про те, що Козерогів можуть розпочатися фінансові труднощі вже у січні. Вони можуть просто програти велику суму грошей, або ж укласти якусь невигідну угоду. Тим, хто любить азартні ігри або торгує на фінансових біржах, потрібно буде дивитися в обоє.

Читайте також: Як зустріти Новий рік? 4 ідеї, як провести свята із турботою про себе

Риби

Представники цього знаку можуть у 2022 році постраждати від злодіїв чи шахраїв. Причому, якщо це станеться, то сума буде великою. Також можливе викрадення автомобіля або втрата майна через якесь стихійне лихо.

Це неминуче призведе до того, що до березня у підопічних цього сузір'я буде серйозна депресія. Подібні неприємності здатні вибити з колії кожного.

Телець

Тільцям загрожують втрати грошей вже у січні через аварії чи стихійні лиха. А у лютому їм загрожує втрата роботи чи прогорання проекту, в який вони вклали багато коштів. Влітку Тельцям доведеться шукати гроші, щоби вкласти в колективні проекти з друзями.

Близнюки

Близнюкам потрібно задуматися про те, скільки грошей вони витрачають на особисте життя, скільки готові витрачати і скільки потрібно насправді. Від вас у будь-який момент можуть вимагати повернення коштів, якщо все піде навперейми. Не виключено, що витрачені гроші могли б стати в нагоді для екстреного медичного втручання. Доведеться знову позичати. До літа Близнюкам загрожує втрата джерела доходів. Доведеться шукати щось нове.

Раніше ми повідомляли, що кому Чорний Тигр принесе удачу.