RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

День зимового сонцестояння: зірки обіцяють проблеми шести знакам Зодіаку

День зимового сонцестояння - 21 грудня - практично для всіх представників гороскопу стане часом переосмислення та підбиття підсумків. Деякі знаки Зодіаку можуть відчувати слабкість і цілком можливо замисляться про кардинальні зміни в якихось сферах свого життя.

Про це повідомляється на сайті Mukola.net.

Овен

Цього дня та найближчі дати у Овнів можуть бути фінансові труднощі та деякі обмеження наявних можливостей. Сьогодні не можна слухати нікого, крім самого себе, тільки інтуїтивно можна зрозуміти, як рухатися далі. Не панікуйте, за цим періодом обов'язково піде світла смуга.

Телець

На представників цього знака Зодіаку чекають несподівані повороти долі, можливі зміни в особистому житті та неприємності на роботі. У цей день слід бути особливо уважним та обережним, особливо у роботі з документами. Дрібна помилка через неуважність може призвести до поганих наслідків.

Рак

У Раків цього дня можуть бути непорозуміння з близькими людьми. З самого ранку здаватиметься, що ви встали наче не з тієї ноги і всі навкруги дратуватимуть. Цього дня важливо постаратися зберігати самовладання та уникати конфліктів. У другій половині дня оточуючі помітять та оцінять винахідливість Раків, якщо вони її виявлять.

Лев

За прогнозами астрологів Леви сьогодні можуть відчувати спад життєвої енергії, а також у них можуть виникати негативні ситуації, які призведуть до паніки та необдуманих рішень. Необхідно обмірковувати кожен свій крок, зупинити справи та постаратися розслабитись.

Діва

Сьогодні у представників цього знака Зодіаку несприятливий день для проведення фінансових операцій та укладання угод. Необхідно бути дуже уважними, щоб не пропустити важливу інформацію. Не слід сперечатися і комусь щось доводити, особливо людям статусом вищими за вас.

Терези

Терезам у цей день рекомендується не перевантажувати себе великими фізичними навантаженнями – у цей день висока ймовірність отримати травму. Нових знайомств краще не заводити. Краще переосмисліть деякі свої дії та проведіть день у колі сім'ї.

Раніше ми писали про гороскоп на день зимового сонцестояння для всіх знаків Зодіаку.