RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Підготуйте себе морально - три знаки Зодіаку будуть обдурені коханими у 2022 році

На думку астрологів людям, народженим під деякими знаками Зодіаку, слід бути обережними в 2022 році і не будувати далекоглядних планів, оскільки їх може очікувати зрада або обман у Новому році.

Про це повідомляється на сайті PROгород.

Овен

Причиною розчарування Овнів може бути зрада від коханої людини або розірвання нею стосунків. Все тому, що представники цього знаку Зодіаку наступного року будуть настільки захоплені фінансами та кар'єрним зростанням, що можуть обійти увагою свою другу половинку. А її це категорично не влаштує. Але якщо Овен проаналізує свої помилки вже зараз, то нічого поганого не станеться.

Терези

Терези в Новому році ризикують бути кинутими на гроші, навіть близькими людьми. В особистому житті необхідно також бути обережним і приготуватися до можливої зради від коханої людини. Щоб уникнути неприємностей, не потрібно в 2022 році нікуди вкладати гроші і краще уникати позичань. У відносинах необхідно приділити час душевним розмовам.

Діва

Через вимогливість Дів до свого партнера, в 2022 році друга половинка може просто не витримати цього розпалу пристрастей і розірвати стосунки. Варто хоч трохи знизити планку вимог, більше розмовляти і з розумінням ставитися до другої половинки.

Раніше ми писали про чотири найчесніших знака Зодіаку.