RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

Всі новини

Не пропустіть свій шанс – астрологи назвали найпотужніші дні січня 2022 року

Астрологи назвали дні сили в січні 2022 року, щоб будуть вдалими в різних сферах для всіх знаків зодіакального кола.

Про це пише Slovofraza.

1 січня - дзеркальна дата

Важливий день, який особливо підходить для запуску нових проектів. Щоб не пропустити його позитивний вплив, перший день року слід провести у справах, які вас надихають.

2 січня - перехід Меркурія до Знаку Водолія

Меркурій "переїде" до сузір'я Водолія, де затримається до 25 січня. Весь період буде вдалим для роботи, покупок, спілкування, створення нових знайомств. Астрологи рекомендують приділити час романтиці та спільним справам.

3 і 4 січня - максимум потоку Квадрантід

На ці дати припадає пік активності Квадрантід. Потужна енергетика метеорного потоку дасть успішний поштовх важливим починанням та допоможе вирішенню старих завдань.

18 січня - закінчення ретроградного руху Урану

День характеризується зникненням накопиченої негативної енергії. Багато хто зможе позбутися перешкод з минулого, страхів та комплексів. 18 січня принесе вдалі збіги обставин та ясне бачення майбутнього.

24 січня - день переходу Марса до Знаку Козерога

Після переходу Марса до сузір'я Козерога аж до 5 березня активізується фінансова сфера. Планета допоможе продуктивніше працювати та точніше приймати важливі рішення. Багатьом вдасться вийти із зони комфорту та почати діяти.

29 січня - закінчення ретроградного руху Венери

Перенаправлення Венери зі зворотного у прямий рух принесе потужний сплеск позитивної енергії, що призведе до зростання продуктивності, яке триватиме до кінця 2022 року.

30 січня - перигей спадаючого Місяця в Козерозі

Цього дня відстань від Місяця до нас скоротиться до мінімуму, що посилить вплив супутника Землі. Оскільки спадаючий Місяць перебуватиме у дружньому для нього сузір'ї Козерога, 30 січня виявиться дуже продуктивним.

Раніше ми назвали три головні спокусниці за гороскопом, в капкан яких потрапить будь-хто.