RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Пити будуть, поки не зваляться з ніг - топ-3 головних алкоголіка по гороскопу

Багато людей добре, "знайомі" з алкоголем і регулярно вживають його в різних кількостях. Але астрологи переконані, що представників деяких знаків Зодіаку зірки наділили особливою пристрастю до нього.

Видання "ТСН" назвало топ-3 знаків Зодіаку, представники яких є головними алкоголіками на всьому зодіакальному колі.

Овен

У Овнів життя постійно проходить у досить напруженій атмосфері. Причому як внутрішньо, так і соціально. Це призводить до того, що вони постійно перебувають у пошуках способів розслабитися та зняття напруги. Так вийшло, що багато представників цього знаку вирішують використовувати для цього алкоголь. При цьому вони не визнають слабоалкогольні напої, і віддають перевагу міцним.

Телець

Під дією алкоголю Тельці стають добрішими. Але "терапевтичними" дозами вони при цьому не обмежуються. Якщо вже почали пити, то закінчать лише тоді, коли вже валитимуться з ніг. Їх цілком влаштовує такий стан, через що багато представників цього знаку часто страждають від алкогольної залежності.

Стрілець

Стрільці за допомогою алкоголю посилюють власне відчуття повноти та радості життя. Вони і так є життєрадісними, але у стані алкогольного сп'яніння цей оптимізм збільшується у рази. При цьому вони віддають перевагу вживаню алкоголю у великих компаніях. Їм подобається галасливе застілля з тостами, анекдотами та жвавими бесідами.

Раніше ми також публікували жартівливий алкогороскоп на новорічну ніч 2022 року.