RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Зависне над прірвою: астролог назвав найважчий час для Зеленського

Український астролог Влад Росс в інтерв'ю “Апострофу” розповів, що у 2022 році на Володимира Зеленського очікує складний період правління, а в березні на Україну може напасти Росія.

За його словами, у зв'язку з певним розташуванням планет, у президента України намічається важкий час: “Зеленський зависатиме над прірвою, тому що у нього наприкінці лютого - на початку березня до "дому влади" входить планета нещасть - Сатурн. І ось цей період, з другої половини лютого до квітня, у нього найважчий”.

Астролог переконаний, що весна 2022 року стане несприятливим періодом не лише для Зеленського, а й для політичної ситуації України в цілому. Можливий навіть напад Російської Федерації на країну.

“Я впевнений, що в березні Путін може напасти на Україну, хоча б через те, що 2 березня відбудеться парад п'яти планет. Це дуже небезпечний момент, можливі різноманітні відключення світла, опалення, газу, блокування газової труби. Загалом, все дуже складно у Зеленського весною, а відразу після травневих свят у знак Овна входять планети війни – Марс і Юпітер, а Овен – це знак війни”, - підсумував Влад Росс.

Раніше ми писали, астролог передбачив розвал Росії на багато держав.