RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Бережіть свою психіку: гороскоп на 2 січня для всіх знаків Зодіаку

2 січня астрологи вважають днем темної енергетики, яка впливає на життя і психіку людини. Упродовж усього цього дня у багатьох людей зростатиме нервова напруга. Це може негативно позначиться на їхніх стосунках та призвести до серйозних стресів. Найкращим способом захиститися від цього є свічки або камін, біля якого можна посидіти в атмосфері тепла та спокою.

Видання ТСН опублікувало гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2 січня

Овен

Виходячи на вулицю, Овнам бажано обмежити кількість відвідуваних громадських місць. Винятком є лише місця першої необхідності на кшталт магазинів із продуктами харчування та аптек.

Телець

Тільцям цей день краще провести на самоті, якщо буде така нагода. Будь-яке спілкування, з високою ймовірністю, ризикує перерости у конфлікт, і навіть справжній скандал внаслідок енергетики 2 січня. Зайві стреси нікому не потрібні.

Близнюки

Не варто відповідати грубостями на грубості та різкістю на різкість: навіть будучи сильно зачепленими, знайдіть у собі сили утриматися і замовчати – не можна множити зло, якого і так багато довкола.

Рак

Представникам цього знака 2 січня краще не зустрічатися із друзями чи приятелями. Проведіть цей день тільки з найближчими людьми. Інакше результат спілкування може бути вкрай негативним.

Лев

Левам у цей день краще не відвідувати перукарні та салони краси, якщо вашою метою є стрижка. Зрізавши волосся, ви станете вразливішим до негативної енергетики.

Діва

У Дів цього дня причиною серйозного конфлікту може стати будь-яка дрібниця. Причому це стосуватиметься переважно найближчих людей. Тому сьогодні з ними спілкування краще обмежити.

Терези

Терезам 2 січня потрібно присвятити весь вільний час домашнім справам. Житло стане для вас Всесвітом у мініатюрі, і, знаходячи в ньому порядок, ви подбаєте про все світобудову.

Скорпіон

Тримати себе в руках сьогодні важливо, як ніколи — підвищена емоційність здатна викликати нервовий зрив, що не лише позначиться на душевному стані, а й розсварить з близькими людьми.

Стрілець

Стрільцям потрібно поступово входити до робочого ритму. Залишкову святкову атмосферу від Нового року, звичайно, ще ніхто не скасовує, але про роботу треба згадувати вже зараз. Найкраще буде розпочати із завершення справ, які ви не встигли закрити перед Новим роком.

Козеріг

Козероги 2 січня будуть дуже емоційними. І ці емоції краще не демонструвати оточуючим. Але й закриватися від людей не можна. Просто намагайтеся тримати себе в руках.

Водолій

День несприятливий для активних та рішучих дій, його краще провести в тиші та спокої, займаючись рутинними справами, до яких інколи не доходять руки.

Риби

Зірки говорять про необхідність обережного поводження з грошима: від покупок, незважаючи на великі післясвяткові знижки, краще відмовитись – вони можуть опинитися з прихованим недоліком, який виявиться не одразу.

Раніше ми також повідомляли про те, що астрологи назвали найщасливіший у 2022 році знак Зодіаку.