RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Січень несе великі сюрпризи трьом знакам Зодіаку - місяць буде сповнений чудес

2022 рік пройде під знаком Чорного Водяного Тигра, він буде сповнений емоцій та несподіваних поворотів у долі абсолютно для всіх, але є три знаки Зодіаку, які отримають справжні подарунки вже у січні.

Про це пише Еlle girl.

Водолій

Везіння супроводжуватиме представників знаку із початку року. Не виключено повернення тих, із ким раніше розійшлися шляхи. Причому йдеться як про друзів, так і про романтичні стосунки. Виявиться, що ці люди довго шукали шляхів налагодити контакт. Нова зустріч з ними принесе багато сюрпризів та цікавих моментів.

Рак

Раки теж опиняться серед улюбленців Фортуни вже з січня. Минулий рік був для них важким, а 2022 рік принесе виконання найсміливіших очікувань. У їхній душі вже оселилося очікування дива і це передчуття виправдається на всі сто відсотків. Покращення чекають як у матеріальній сфері, так і в плані особистих стосунків.

Діва

Представники знаку раціональні, практичні та з настороженістю сприймають сюрпризи, навіть добрі. Вони люблять, щоб усе йшло за заздалегідь наміченим ними планом. Проте сюрприз, який цього разу піднесе їм дуже близька людина, розтопить їхнє серце. Астрологи радять не закриватися для подарунків долі, а відкритися їм.

Нагадаємо, відповідно до Східного календаря рік Тигра розпочнеться 1 лютого і триватиме до 21 січня 2023 року. Щасливими кольорами у Рік Тигра є синій, сірий та коричневий, а щасливими числами – 1, 3 та 4.