RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

На них "нападуть" гроші: чотирьом знакам Зодіаку рік Тигра обіцяє удачу у фінансах

Астрологи назвали чотири знаки зодіакального кола, на яких у 2022 році проллється грошовий водоспад. Зможуть розбагатіти Овни, Близнюки, Скорпіони та Водолії.

Про це пише “Стерлеград”.

Овен

Рік Тигра принесе народженим під цим сузір'ям тектонічні зміни. Вже до березня необхідно сформулювати цілі, а потім вирушати їх досягати. Овни зможуть успішно ризикнути та випробувати себе у нових справах. Але нічого не дається просто так – восени доведеться посилено працювати.

Близнюки

Представники цього знака Зодіаку приймуть виклик долі та легко пройдуть усі її квести. Вони налагодять стосунки з близькими та змінять роботу на більш високооплачувану. Доведеться добре попрацювати, але прибутку вони отримають набагато більше. Особливо пощастить фрілансерам.

Скорпіон

За словами астрологів, гроші можуть падати на Скорпіонів буквально зі стелі. У 2022 році, ймовірно, вдасться перетворити улюблене захоплення на джерело доходу. Буде багато роботи, але й достатньо сил. Грошей буде так багато, що Скорпіони нарешті зможуть зробити накопичення.

Водолій

Представники цього знака Зодіаку виявлять свої найкращі якості: завзятість, терпіння та неквапливість. Саме це допоможе Водоліям розв'язати всі свої проблеми у першому півріччі та закласти фундамент на майбутнє. Зірки обіцяють підвищення рівня оплати праці.

Раніше ми назвали три знаки Зодіаку, які можуть втратити свою половинку у 2022 році.