RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

​Результат перевершить усі очікування: Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, чиє життя зміниться 2022-го

Астролог Павло Глоба стверджує, що 2022 рік принесе в життя кардинальні зміни для чотирьох знаків Зодіаку. Рік Тигра запам'ятається насиченістю подій для Тельців, Близнюків, Левів та Водоліїв.

Про це повідомляє sterlegrad.

Тельці

Представники цього знака Зодіаку цьогоріч, на думку астролога, отримають істотні зміни в особистому житті. Попри те, що Тельці люблять розмірене життя, виникне потреба у змінах, які стануться до серпня. У них з'явиться багато нових ідей. До того - відбудеться навіть зміна світогляду. Все це дозволить покращити фінансове становище.

Близнюки

Цього року Близнюкам доведеться розставляти пріоритети та шукати нові цілі. Для того, щоб їх досягнути - доведеться докласти багато зусиль. Результат навіть може перевершити очікування. Зірки поставлять перед фактом можливого перегляду стосунків з найближчим оточенням.

Леви

Народженим під цим знаком зодіакального кола у 2022 році доведеться долати застій, який гостро відчують в житті. Для цього треба буде попрацювати над собою, каже астролог. А в разі появи бажання урізноманітнити своє життя - потрібно сміливо його втілювати. Це зробить життя яскравішим, тому не треба боятися змін, а цілеспрямовано йти їм назустріч.

Водолії

Цей знак у 2022-му теж отримає чимало змін у позитивному напрямку. Багатьом вдасться навіть втілити в життя свої мрії та знайти гармонію між навколишнім і внутрішнім світом.

Як писав раніше "Апостроф", 2022 рік буде найкращим для представників двох знаків Зодіаку: вони матимуть величезні можливості для самореалізації у всіх сферах життя.