RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Справжні принци: названо п'ять найкращих чоловіків за знаком Зодіаку

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, чоловічі представники яких вважаються найкращими, бездоганними партнерами. Це Тельці, Овни, Раки, Терези та Водолії.

Про це повідомляє Femmie.

Телець

У чоловіках-Тельцях можна бути повністю впевненими, тому що вони найвірніші та найнадійніші партнери по життю. Крім стабільності та сімейності, також представники цього знаку Зодіаку дбайливі та майстри на всі руки. Спокійні та терплячі Тельці ще й миролюбні, вони не терплять сварок і ніколи самі не почнуть конфліктувати. Крім того, вони чудові слухачі.

Рак

Відповідальні чоловіки-Раки – відмінні батьки, які допоможуть своїй дружині у вихованні дитини, і в цьому можна навіть не сумніватися. Серйозно налаштовані побудувати міцну сім'ю. Крім того, чоловіки цього знаку Зодіаку мають вроджену відмінну емпатію, завдяки якій завжди можна відчувати підтримку від них.

Терези

Терези-чоловіки великі романтики. Вони обсипатимуть подарунками без особливого приводу, а побачення завжди будуть небанальними, оскільки Терези мають безмежну фантазію. До того ж Терези - однолюби, які будуть завжди поруч, підтримуючи свого партнера.

Водолій

Чоловіки-Водолії - сім'янини та однолюби, які допоможуть створити затишну атмосферу в сім'ї та забезпечити її всім необхідним та захищати від негараздів. Вони завжди шукають компроміс і готові на все заради підтримання добрих взаємин у своїй сім'ї.

Овен

Представники цього знаку Зодіаку серед чоловіків – впевнені та наполегливі лідери, які завжди беруть ініціативу до своїх рук. Вони не дозволяють іншим завдати шкоди своїй родині, з чоловіками-Овнами безпечно і комфортно.

Раніше "Апостроф" розповідав, що астрологи назвали знаки зодіакального кола, представниці яких не відрізняються вірністю.