RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Їхні мрії завжди збуваються: названо п'ять головних щасливчиків по гороскопу

Багато людей люблять мріяти. Деякі живуть у мріях протягом кількох років, інші роблять все можливе для їх здійснення. Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку втілюють мрії у реальність та вважаються щасливчиками долі.

Про це повідомляє "Rsute".

Телець

Мрії у Тельців не збуваються одним помахом чарівної палички, але завдяки своїй завзятості та цілеспрямованості вони найчастіше досягають поставлених цілей. Труднощі не лякають представників цього знака Зодіаку – кмітливість та гнучкий розум допомагають їм знайти вихід із багатьох неприємних ситуацій. Однією з важливих життєвих сфер Тельця є гроші, тому вони докладають зусиль, щоб їх заробити. Також вони цінують комфорт та затишок, і часто витрачають гроші саме на облаштування житла.

Близнюки

Представники цього знака Зодіаку часто знають, чого хочуть від життя, вони ставлять собі за мету і не бачать перешкод для їх здійснення. Вони йдуть чітко наміченим шляхом і не розмінюються на дрібниці. Мрії Близнюки здійснюються завдяки розуму та інтуїції, а винахідливість допомагає знайти їм такі виходи із ситуацій, про які б інші і не подумали.

Рак

Раки відрізняються добротою, чуйністю, щедрістю. Вони радіють будь-яким дрібницям, люблять життя і часто задовольняються малим. Але якщо Рак чогось захотів, він знайде масу способів досягти своєї мети. Крім того, сам Всесвіт прихильний до Раків і часто здійснює їх мрії, наче за помахом чарівної палички. А самі представники знаку вміють притягувати у своє життя добрі моменти.

Лев

На відміну від Раків, Леви не задовольнятимуться малим і завжди готові досягати більшого. Представники цього знака Зодіаку важко переживають невдачі, але саме цей фактор може підштовхнути їх так, що вони стрибнуть навіть вище, ніж могли. Багато Левів займаються благодійністю і волонтерством — це допомагає їм знайти гармонію і швидше досягти мети.

Козеріг

Представники цього знаку Зодіаку – хороші стратеги. Їм відомо, що для досягнення багатьох цілей часто-густо досить просто сісти і по пунктах розписати план своїх дій. Саме це вони й роблять, якщо хочуть отримати бажане. Окрім реальних дій, Козероги також вірять у силу думки і багато візуалізують. А оточуючим часто здається, що варто Козерогові чогось побажати – воно одразу здійснюється.

Раніше ми писали, яких жінок за знаком Зодіаку легко здивувати.