RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Легко пливуть за течією: названо п'ять головних пристосуванців за знаком Зодіаку

Астрологи розповіли про найчесніших представників гороскопу і назвали п'ять знаків Зодіаку, які здатні пристосуватися до будь-якої ситуації.

Про це розповідає "На каблуке".

1 місце - Водолій

Водолії люблять все нове і не сумують, коли щось іде не за планом. Вони всюди знаходять свої плюси та вірять, що новий досвід відкриває нові можливості. Представники знака не схильні жаліти себе і зневірятися, зіткнувшись із труднощами, а шукають можливості перемогти обставини.

2 місце – Риби

Ці люди врівноважені та спокійні та легко приймають нові обставини. Риби можуть адаптуватися буквально до всього. Їм допомагає природна доброта та схильність думати про інших. Якщо плани руйнуються - представники знака вірять, що це на краще і просто пливуть за течією.

3 місце – Близнюки

Двоїстість закладена у природі Близнюків. Вони змінюють маску залежно від обставин. Вони вільні від стереотипів, відкриті для спілкування і знаходять спільну мову з будь-ким. Представники знака швидко звикають до будь-яких змін та інтуїтивно обирають найкращу лінію поведінки.

4 місце - Терези

Сильна сторона цих людей – вміння домовлятися. Перш ніж приймати будь-яку ситуацію, вони зроблять її максимально комфортною для себе шляхом переговорів із її учасниками. Однак представники знаку уникають суперечок та конфліктів і завжди вислухають оточуючих перед прийняттям важливого рішення.

5 місце – Рак

Від природи Раки – добрі та м'які, їм краще плисти за течією, ніж добиватися свого та переконувати когось у чомусь. Вони використовують свою високу здатність адаптуватися для подолання різних життєвих труднощів. Представникам знака допомагає також їхня дуже добре розвинена уява.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи називали три найбільш стійких знака Зодіаку, які сміються в обличчя будь-яким неприємностям.