RU  UA

Путін займається магією, а над Кремлем висить пентаграма: мольфарка назвала магічну причину

У всі часи люди на різних рівнях вели між собою суперництво в метафізичній площині. У тому числі і на найвищих, на кшталт протистояння лідерів найсильніших держав світу. Подібні магічні баталії відбуваються й у наш час. У США є спеціальні загони екстрасенсів та медіумів, а Путін користується послугами шаманів та окультних символів. Також лідери країн часто використовують найбільш приземлені способи прояву своєї хитросты. Наприклад, користуються послугами двійників. Такі двійники є і у Путіна.

Карпатська мольфарка та екс-учасниця "Батальйону – 14" Магдалена Мочіовські розповіла в ефірі програми "Руно" на Апостроф TV, як вона, і подібні до неї, їх відрізняють.

За словами Мочівоскі, сила путіна не лише у владі та грошах, а й у магічних ритуалах. За всіх часів російські лідери регулярно зверталися по допомогу до надприродних матерій. Причому це навіть не дуже приховувалося.

"Росіяни ніколи не приховували, що вони звертаються, і якщо пройтися по історії – це явно видно. Навіть якщо беремо царську сім'ю – вони відкрито користувалися послугами Распутіна. Тому якщо враховувати те, що Путін нічим не гірший за царя – то думаю, що звертається", - Заявила Мочіовські.

На запитання, чи були замахи на Путіна, мольфарка відповіла, що таке відбувалося неодноразово.

"І не раз. Я скажу вам головне, не Путін сам єдиний займався магією в Кремлі. І не дарма на Кремлі висить пентаграма. П'ятикутна зірка не просто так. Ще й червоного кольору. На це є чарівна причина. Вона червона як кривава. Завжди Росія була із імперськими амбіціями”, - зазначила мольфарка.

Через подібні замахи Путін, як і багато світових політиків, користується послугами двійників. Іноді ці двійники дуже переконливі, проте люди, які володіють магією, легко розпізнають їх усіх.

За словами мольфарки, це світова практика, коли екстрасенси дивляться по телевізору, вони зрозуміють, коли це він, а коли двійник.

"Звичайно, і не один. І у Гітлера було. Це світова практика лідерів світових для того, щоб ввести людей в оману. Але у двійника душа не Путіна, а ми бачимо насамперед душу", - підсумувала Магдалена Мочіовськи.

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа": Україна веде з Росією велику магічну війну - екс-учасниця секретного "Батальйону 14"