RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

Всі новини

Підвищення та краща зарплата - п'ять знаків Зодіаку змінять роботу у 2022 році

Астрологи назвали п’ять знаків зодіакального кола, які просунуться кар’єрними сходами у 2022 році. Успіх у професійній сфері чекає Овнів, Тельців, Раків, Дів та Терези.

Про це пише Reopleactmagazine.

Овен

У першій половині року нічого не віщуватиме кар'єрного зльоту, але наступний період буде успішним для зміни роботи. Народжені під цим сузір'ям отримають пропозиції гіднішого заробітку.

Телець

Найкращий час шукати нову роботу для представників цього астрологічного символу триватиме з квітня до червня. Такий серйозний крок не слід робити поспіхом - спочатку потрібно все зважити та обговорити. На добрі преміальні варто розраховувати у другій половині року.

Рак

Раків привабливі пропозиції про зміну роботи чекають вже навесні – з'явиться можливість обійняти більш престижну та високооплачувану посаду.

Діва

Вдалий час, щоб змінити роботу, для Дів триватиме до середини травня. Разом зі зміною крісла прийде і новий рівень життя, але це ще не фінал. У представників цього знака Зодіака ще буде можливість продовжити шлях кар'єрними сходами.

Терези

Зірки обіцяють народженим під цим сузір'ям справжній кар'єрний ривок та підвищення добробуту. Їм запропонують не одну, а кілька вакансій на вибір, головне, вибрати найкращу. Щоправда, попрацювати у поті чола теж доведеться.

Раніше ми назвали найзлопамятніший та найсамозакоханіший знак Зодіаку, для якого не існує слова "прощення".