RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Досягнуть успіху у всіх сферах - названо топ-4 головні щасливчики 2022 року

Астрологи розповідають, що у 2022 році чотири знаки Зодіаку можуть розраховувати на неабиякий успіх у всіх сферах. Готуватися до приємних змін у стосунках та кар’єрі слід Козерогу, Тельцю, Діві та Терезам.

Про це повідомляє 0352.ua.

Козеріг

Це знак Зодіаку потрапив до списку улюбленців фортуни через очікувані приємні зміни: в особистому житті та в кар'єрних досягненнях. До всього - Козероги можуть розраховувати на справжні грошові потоки. Цілком ймовірне підвищення на посаді. Загалом приємними змінами залишаться задоволені.

Телець

Тельцям прогнозують фінансову стабільність. Зірки кажуть, що можна бути впевненими у тому, що робота приноситиме плоди. Однак, варто творчо розвиватися, шукати нові напрямки в роботі, щоб привернути увагу керівництва своїм ентузіазмом та активністю.

Діва

Астрологи стверджують, що на Дів у цьому році чекають масштабні зміни. Представники цього знака можуть змінити місце роботи. Проте будь-де доведеться проявляти свою працьовитість, чого Дівам не позичати. Саме ця якість і дозволить гідно оцінити та винагородити їх зусилля.

Терези

Цей знак Зодіаку отримає успіх на особистому фронті. Зірки подарують самотнім Терезам зустріч з любов'ю, а сімейним - зміцнити шлюб. Загалом представники цього знака можуть розраховувати на особисте щастя та задоволеність від життя.

Як писав раніше "Апостроф", астрологи назвали три особливі знаки Зодіаку, від яких сама доля відводить усі біди та невдачі.