RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Чекайте найрізноманітніших бід - чотири знаки Зодіаку зіштовхнуться з проблемами у 2022 році

Астрологи назвали знаки зодіакального кола, представників яких у 2022 році чекає небезпека. До неприємних змін слід приготуватися Тельцям, Близнюкам, Козерогам та Рибам.

Про це пише VM.ru.

Телець

Невдачі загрожують Тельцям через їхню зайву прихильність до зони комфорту, яку вони панічно бояться покидати. Консервативність народжених під цим сузір'ям може спричинити втрату роботи, зниження доходів і навіть крах особистого життя.

Близнюки

Представники цього знака Зодіаку можуть постраждати через невміння розпоряджатися своїми фінансами та любов до спонтанного марнотратства. Уникнути матеріальних проблем допоможе план видатків на рік.

Козеріг

Для Козерогів буде ризикованим підписання будь-яких документів, особливо укладання інвестиційних договорів. Все потрібно перевіряти особисто. Крім того, астрологи попередили про небезпеку азартних ігор.

Риби

Неприємності спіткають Риб, що пливуть за течією. Водночас ініціативність та твердість характеру можуть мінімізувати ризики. При цьому слід виявляти обережність у спілкуванні з малознайомими людьми.

Раніше ми назвали найкращих лікарів за гороскопом, які вміють налагодити контакт із пацієнтом.