RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Овнам потрібна наполегливість, а Ракам доведеться попрацювати: гороскоп від Павла Глоби на 22 січня

Астролог Павло Глоба розповів, що чекає на знаки Зодіаку 22 січня. Зокрема, Ракам радить менше лінуватися, а от Левам - не перепрацьовувати.

Про це повідомляє slovofraza.

Овен

Цей знак сьогодні може отримати бажане завдяки своїй наполегливості. А в другій половині дня відбудеться важлива телефонна розмова.

Телець

Представники цього знака Зодіаку отримають творче натхнення під вечір. Тому астролог радить зайнятися тим, що надихає та приносить найбільше задоволення.

Близнюки

День обіцяє бути сповнений новими знайомствами та ще й з цікавими людьми. Також очікується багато приємних подій, здатних покращити настрій.

Рак

Ракам сьогодні вдень варто плідно попрацювати, присвятивши роботі достатньо часу. А от під вечір можуть відчути нездужання, тому всі зустрічі краще скасувати заздалегідь.

Лев

Левам астролог радить не перепрацьовувати, оскільки можуть просто валитися з ніг від втоми. Вечір за краще провести з родиною, а справи відкласти на наступний день.

Діва

Дівам прогнозують продуктивний день. Вони матимуть величезний запас енергії, який можна спрямувати як в роботу, так і в особисте життя.

Терези

Цей знак сьогодні мусить провести день без поспіху та зайвої метушні. У цьому допоможе ранкове планування та визначення пріоритетів.

Скорпіон

На роботі можуть з'явитися додаткові зобов'язання. Зірки радять діяти швидко і не відволікатися на другорядні речі.

Стрілець

Не найкращий час для подорожей, ще й зважаючи на спалах коронавірусу. Тому ліпше залишитися вдома і скасувати відпочинок, де очікується велике скупчення натовпу.

Козеріг

Астролог радить провести вільний час у комфортній та спокійній атмосфері. Також треба сьогодні знайти час для доведення до логічного кінця важливих завдань.

Водолій

Зірки радять Водоліям найкращі ліки проти поганого настрою та особистих переживань - активну працю. Гарний настрій може подарувати і спілкування з рідними.

Риби

Астролог стверджує, що день - вдалий для нових починань та свіжих вражень. Успішно просунутися уперед допоможе інтуїція.

Як писав "Апостроф", астрологи стверджують, що ще до кінця першого місяця 2022 року представникам п'яти знаків Зодіаку пощастить. Зірки обіцяють їм несподіваний успіх і щастя.