RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Рік буде феєричним: які знаки Зодіаку будуть щасливі у коханні у 2022 році

Представники кількох знаків Зодіаку будуть дуже щасливими у 2022 році. Чорний водяний Тигр принесе їм небувалий успіх у всіх сферах їхнього життя.

Портал Rsute назвав топ-5 головних щасливчиків 2022 за знаком Зодіаку.

Діва

Діви у 2022 році зустрінуть кохання всього свого життя. Цьому сприятиме Юпітер, який займе в їхньому будинку сектор шлюбу практично на весь 2022 рік. Особливу увагу слід приділити березневим знайомствам. Вам потрібно буде більше гуляти і вибиратися "в люди", щоб не пропустити гідну людину.

Риби

Для Риб 2022 рік буде чи не найфеєричнішим у їхньому житті. Будинок цього знаку відвідає Юпітер, що трапляється досить рідко. Зірки обіцяють підопічним цього сузір'я не просто другу половинку, а появу таких відносин, про які вони мріяли з самого дитинства.

Близнюки

Будинок Близнюків відвідає планета, що несе багатство та удачу. Доля приготувала Близнюкам зустріч із людиною, яка стане їм другою половинкою, а й сприятиме їхньому фінансовому процвітанню, і навіть здійсненню деяких внутрішніх намірів. Хто мріяв про дружину, не просто як про коханця, а й як про компаньйона за професією, той у 2022 році такого обов'язково зустріне. Варто придивитися до потенційних партнерів старших за себе – така людина виявиться найкращим вибором.

Скорпіон

Скорпіон, як і Телець, стане у 2022 році мішенню для кармічних затемнень, а це великий плюс для всього, що пов'язане з любов'ю та гармонійними стосунками у парі. Завдяки енергетиці 2022 року, Скорпіони стануть ще більш чуйними та велелюбними. У кого були стосунки в минулому, зможуть до них повернутись, але тільки в більш щасливій інтерпретації. Одружуватися з цим знаком рекомендується у квітні, травні, жовтні або листопаді 2022 року.

Телець

Тільцям у 2022 році треба буде переосмислити все своє життя. Це потрібно буде зробити грамотно. У разі успіху – на вас чекає небувале піднесення. Чоловіча половина цього знаку повинна взяти він відповідальність за сімейні справи.

Жінки-Тільці віддають перевагу шлюбу з тим, з ким мали тривалі стосунки. Але вони, завдяки впливу Урана в будинку Тельця, можуть і сиюсекундне рішення прийняти: не відкладати пошук своєї половинки, а прямо на другий день знайомства та заяву до РАГСу подати.

Раніше ми повідомляли, що назвали п'ять основних «енергійників» знака Зодіаку.