RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Доведеться весь час боротися з проблемами - три знаки Зодіаку чекає складний 2022 рік

Астрологи стверджують, що у 2022 році трьом знакам Зодіаку доведеться проявляти мужність та стійкість, адже очікуються проблеми та неприємності. Такий стан справ продиктований чотириразовим ретроградним Меркурієм. Труднощі чатують на Терезів, Львів та Водоліїв.

Про це повідомляє from-ua.

Терези

Цей знак Зодіаку чекають конфлікти в особистій та кар'єрній сферах. Накопичені неприємності можуть обернутися у грандіозний скандал. Проблеми очікуються і в фінансовій сфері - Терези можуть постраждати від аферистів. Цьогоріч доведеться витрачати заощаджені раніше кошти.

Лев

Ціла низка потрясінь буде здатна похитнути самовпевненість Львів. Астрологи настійно рекомендують навчитися контролювати емоції. Тільки за таких умов можна буде зберегти стосунки з рідними та близькими. У 2022-му для того, щоб зберегти шлюб, що тріснув, доведеться пошукати компроміси.

Водолій

На представників цього знаку Зодіаку чекають проблеми у створенні родини, у зміні кар'єри, а також при будівництві будинку. Як би не старались Водоліїв - уникнути негараздів не вдасться. Однак, зірки стверджують, що саме це зробить Водоліїв значно сильнішими, навчить боротися зі страхами та рухатися, попри все, вперед.

Раніше "Апостроф" розповідав, якими знаки Зодіаку стануть головними щасливчиками у лютому.