RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

Можна "вбити" дружбу: чотирьом знакам Зодіаку краще не давати гроші у борг

Астрологи дали поради всім знакам Зодіаку на 25 січня та розповіли, кому з представників гороскопу не варто давати гроші у борг.

Про це пише Uznayvse.

Лев

Представники знака дуже болісно сприймають фінансові складнощі, позичаючи гроші, вони не зізнаються в проблемах, а розігрують цілу виставу, запевняючи, що кошти потрібні їм на новий проект чи розширення. Леви не люблять бути винними і прагнуть повернути борги, але нерідко переоцінюють свої можливості, через що на повернення зайнятого часом доводиться дуже довго чекати.

Водолій

Маючи на увазі десятки ідей порятунку людства, Водолії не здатні раціонально розпоряджатися власними фінансами. Їм просто необхідна поруч людина, яка б взяла на себе цю місію. Самі вони позбавлені таланту розподіляти кошти, через що нерідко опиняються у боргах. Повернути їх вони й хотіли б, але труднощі у плануванні заважають їм зробити це вчасно.

Близнюки

Близнюки не люблять економити, живуть на широку ногу. Ці люди здатні витратити всю зарплату за три дні, не особливо переймаючись тим, що буде далі. Їм подобається робити широкі жести та дорогі подарунки. Крім того, Близнюки набирають кредити, не замислюючись, як їх повертатимуть. Без кінця займаючи гроші в одному місці, щоб віддати в іншому, вони просто "тонуть" у боргах.

Овен

Овни схильні до ризику у всіх сферах життя. Вони настільки впевнені у собі, що іноді переоцінюють свої фінансові можливості. Їм нічого не варто захопитися якоюсь авантюрою і взяти під неї велику позику. Представники знака схильні приймати рішення, спираючись на емоції, ризик їх тільки заводить. Однак коли настає час віддавати гроші, нерідко виявляється, що їх просто нема.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три найсумніші знаки Зодіаку.