RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Любов для них - не порожнє слово: ТОП-5 найвідданіших і найвірніших знаків Зодіаку

Астрологи запевняють, що п'ятьом знакам Зодіаку дано від природи бути найвідданішими та найвірнішими у питанні кохання. Йдеться про Тельців, Раків, Терезів, Стрільців та Риб.

Про це повідомляє Femmie.

Телець

Представники цього знака вважають кохання однією з найважливіших своїх потреб. Ще з юних років вони прагнуть знайти свою другу половинку, щоб розділити з нею кожну мить свого життя. У них доволі старомодні уявлення про моральні цінності, і слова про відданість і вірність - не порожній звук. Тельці вміють глибоко любити, хоча з виду, можливо, недостатньо бурхливо. З роками спокійне кохання у них лише міцніє, з'являється довіра і повага. Тельці вважають себе повноцінно щасливими, коли щовечора засинають в обіймах коханої людини.

Рак

Раки дуже бояться бути відштовхнутими і навряд чи наважаться відверто заявити про свої романтичні наміри. Вони таємно стежать за людиною, яка їм сподобалася, мріючи, щоб та зробила перший крок. Якщо відповісти їм взаємністю, то можна переконатися, яке велике та любляче серце у цього знака. Вони дуже довго шукають саме ту людину, а коли знаходять - нізащо не відпустять її. Вони прив'язуються до коханих міцно і надовго, оточуючи теплом та турботою, що навіть іноді стає важко дихати, проте у важкі моменти ця увага - безцінна. Раки стоїчно виносять сварки та конфлікти у відносинах, проте часто ображаються на дрібниці. При цьому Раки здатні пробачити багато що дійсно коханим.

Терези

Терези, на перший погляд, здаються постійно закоханими. Частково це правда. Адже не соромляться фліртувати повсякчас, що не слід приймати за справжнє почуття. Їм просто до смаку краса та інші атрибути романтичних відносин. Проте до кохання ставляться дуже серйозно, однієї зовнішності буде замало. Шукають людину, яка не тільки дасть відповідь у вигляді любові, а й підтримку. Терези цінують коханих саме за духовну близькість.

Стрілець

Зазвичай, цей знак не нагадує тих, хто прагне зв'язати себе міцними путами стосунків, насолоджуються свободою до певного моменту - зустрічі з людиною, посланою долею. Саме тоді їхній спосіб життя і корегується. Стрільці здатні забути про колишні захоплення та звички, і готові майбутнє пов'язати з коханою людиною. Друга половинка стає центром всесвіту. Стрільці свої почуття підтверджують як на словах, так і на ділі. Саме вони щодня здатні здійснювати подвиги заради любові.

Риби

У мрійливих Риб доволі сентиментальні уявлення про кохання. Їх мало хвилюють матеріальні цінності та практична сторона відносин, адже шукають розуміння і взаємності. Завдяки інтуїції здатні визначити обранця з першого погляду. Риби відчайдушно вірять у вічність емоційного зв'язку, коли вдається зустріти таку людину та відкрити свою душу. Вони чутливі, чуйні і терплячі, вміють прислухатися до чужих слів. Готові заплющити очі на деякі недоліки, цілком приймаючи людину такою, якою є. Кохання Риб дуже часто жертовне, а це і є найглибшим підтвердженням їхніх почуттів.

Раніше "Апостроф" писав, що астрологи назвали три найсумніші знаки Зодіаку.