RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Отримають більше, ніж інші - чотири знаки Зодіаку стануть щасливими у лютому

Астрологи склали прогноз на лютий: для всіх знаків Зодіаку місяць буде успішний, а чотирьом - фортуна усміхнеться особливою посмішкою.

Про це повідомляє Sterlegrad.

Так, за прогнозом, Меркурій вийде з ретроградного стану, що обернеться для кожного з нас позитивними змінами у житті. А оскільки планета перейде у знак Водолія вже 14 лютого - представники цього Знака найбільше відчують приємних змін, тому що Меркурій вважається їхнім покровителем.

У списку чотирьох щасливчиків за Зодіакальним колом: Близнюки, Терези, Діви та Водолії.

Близнюки

Цього місяця цей знак зможе отримати корисні зв'язки та налагодити ділові контакти. Меркурій наділить Близнюків товариськістю та дасть можливість багато чому навчатися. У лютому з'явиться можливість перейняти досвід, зокрема, у поїздках. Нові горизонти загалом покращать настрій. У другій половині місяця можна розраховувати на успіх у фінансовій сфері.

Діви

Представників цього знака більше за інших нагородить Меркурій приємними сюрпризами. Вони отримають неабияку удачу. Діви з легкістю підкорятимуть нові вершини у професійній сфері. Цього місяця зможуть позбутися проблем зі здоров'ям. На любовному фронті на них чекає порозуміння та спокій. Примітно, що цього місяця у них з'явиться велика працьовитість, а це вимагатиме максимальної порядності. Перехід до нових справ має бути особливо акуратним. Зірки радять менше спостерігати, а більше діяти.

Терези

Цей знак може досягнути значного успіху в особистій сфері. Стане більш стійким до зовнішніх факторів. У цей час захочеться зосередитися на своєму зовнішньому вигляді. Для Терезів - гарний момент для здорового егоїзму. Зірки радять представникам цього Знаку трохи пофліртувати, поринути у почуття, а також влаштувати куди-небудь подорож.

Водолії

Народжені під цим знаком стануть в останній місяць лютого найщасливішими, адже, як говорилося, Меркурій перейде у їхній Знак. Початок місяця принесе неабияку впевненість у собі, що дозволить проявити природну харизму. Друга половина місяця буде ознаменована успіхом у нових починаннях. Зірки радять Водоліям наприкінці місяця пошукати нову роботу, адже це дуже вдалий час для початку нових справ та просування нових ідей.

Нагадаємо, що астрологи склали загальні рекомендації на поточний рік для всіх знаків за Східним календарем.