RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Китайський гороскоп: трьом знакам рік Тигра приготував випробування

Астрологи назвали знаки Китайського гороскопу, яким 2022 обіцяє труднощі.

Про це повідомляє InStyle.

Змія

Цей рік буде досить складним для людей, що народилися на рік Змії – водночас він обіцяє бути дуже цікавим. Головне, що потрібно пам'ятати Зміям - не варто мати надто великих ілюзій. Не варто відразу говорити "так" - краще витримати якусь паузу, добре все обміркувати і лише потім ухвалити рішення.

У цей час варто спрямувати свою енергію на саморозвиток та підвищення свого професійного рівня. Щодо кохання, то краще на неї розраховувати влітку. А поки що лютий – ідеальний час для того, щоб провести прибирання у себе вдома.

Коза

Козам подобається дотримуватися стабільності у багатьох речах, але 2022 рік підготував їм випробування. Водяний Тигр натякає: упертість може багато для Кіз ускладнити. 2022-й неквапливо розвивається на події, і поки що люди цього знака спокійні та впевнені, але незабаром настане час для прийняття значних рішень.

Проте переживати не варто - ближче до літа ситуація знову буде стабільною і можна буде займатися приємнішими справами.

Півень

Люди, що були народжені у рік Півня, відрізняються перфекціонізмом. 2022 обіцяє їм небувалі успіхи в самовдосконаленні і змусить замислитися над питанням - а чи не варто повністю змінити життя, почавши все з нуля?

Зірки радять радить стримати пристрасть до змін і не ділити все навколо на чорне та біле – адже шлях до успіху неминуче супроводжується розчаруваннями та невдачами. Якщо у Вашій душі протягом лютого будуть муки, то ближче до кінця весни вони зійдуть на "ні".

У цей час у Вас буде так багато енергії, що вже до осені не захочеться нічого змінювати.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що астрологи зробили загальні рекомендації на поточний рік для всіх знаків за Східним календарем.