RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Молодий місяць 1 лютого: що можна і не можна робити в цей день

У Молодий місяць, який настане в перший день лютого, краще не приймати важливих життєвих рішень, а лише планувати їх, оскільки цього дня енергії дуже мало.

Про це повідомляє "Апостроф".

У західній культурі, згідно з місячним календарем, чотирма основними фазами Місяця є молодик, перша чверть, повний місяць і третя чверть. Молодий місяць - це одна з фаз місяця, коли він звернений до Землі своєю неосвітленою стороною і невидимий. Повнолуння - протилежне явище, коли місячний диск видно повністю. Вважається, що в Молодий місяць люди перебувають на спаді життєвої активності, тому не варто в цей період приймати серйозні рішення.

У лютому 2022 року Молодий місяць настане в перший день місяця о 7:47 за Києвом. Триватиме період недовго – до 8:15, але енергія нового місяця триматиметься протягом усього дня.

У перший місячний день відбувається очищення, людина примиряється із собою на духовному рівні, переосмислює своє життя, усвідомлює своє місце у світі, звертається до традицій, історії. У цей день рекомендується багато мріяти та планувати, але бути обережним із негативними думками – вони можуть реалізуватися.

Заборони в Молодий місяць

Оскільки в Молодик люди зазвичай спустошені і перебувають у поганому настрої, не рекомендується розпочинати нові проекти та реалізовувати знайомства. У цей час краще уникати фізичної роботи, більше відпочивати і спробувати розслабитися. Також небажано вживати алкоголь і курити.

Раніше ми писали, що вченим вдалося змоделювати процес "народження" Місяця.