RU  UA  EN

Вівторок, 2 липня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 липня

1 липня

Всі новини

Прогинаються перед тещею: названо п'ять чоловіків-"ганчірок" за знаком Зодіаку

Астрологи дали поради для кожного знака Зодіаку на 1 лютого і назвали п'ять чоловіків за гороскопом з найслабшим характером - вони схильні ставати "зятем-ганчіркою".

Про це пише uznayvse.ru.

Рак

Чоловіки-Раки – вразливі та м'які, вони не люблять суперечок і всіма силами уникають конфліктів. Жінкам, зокрема тещі, легко ними маніпулювати. Ракам легше промовчати чи погодитися, ніж відстоювати свою думку і право чинити на власний розсуд. До того ж ці чоловіки відрізняються надмірною прихильністю до своєї мами, що впливає на їхнє ставлення до всіх жінок.

Риби

Ці чоловіки схильні до меланхолії, вони дуже чутливі та вразливі, часто впадають у смуток. Їх характер дає їм можливість ужитися з найнестерпнішою тещею без сварок. Представники знаку хочуть жити у мирі та взаємній підтримці, що стосується і матері дружини. Однак якщо вона має норовливий характер, то перетворює життя зятя на "пекло" - всіляко експлуатуючи і звинувачуючи його.

Терези

Чоловіки-Терези мають "жіночий" характер, вони не люблять брати на себе відповідальність і приймати рішення. Їм легше перебувати "за чужими спинами". Саме ця особливість часто є причиною неповаги з боку жінок, у тому числі тещі. Їм нічого не варто "підім'яти" такого зятя під себе і змусити виконувати свої забаганки. Він точно не боротиметься за свій авторитет.

Телець

Телець є легкою здобиччю примхливої тещі в основному через свою лінощі. Ці чоловіки дратують матір дружини відсутністю готовності дістати для їхньої дочки зірку з неба. Натомість Телець проводить вечори перед телевізором. Теща починає клювати зятя, але зазвичай без особливого успіху. Проте Тельцеві легше змовчати і вдати, що погоджується, ніж піти на відкриту конфронтацію.

Діва

Ці чоловіки також мають досить слабкий характер. Вони бояться змін і міцно тримаються за усталений спосіб життя. Чоловік-Діва у відповідь на чіпляння тещі буде робити вигляд, що все добре, він не відстоюватиме свій життєвий простір. Однак у душі назріватиме невдоволення та роздратування, яке виплескуватиметься на оточуючих і отруюватиме життя самому зятю.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чоловічі знаки Зодіаку, які мають гострий розум і високий інтелект - завдяки цим якостям вони здатні виходити з будь-якої ситуації з мінімальними втратами.