RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Вдалий лютий - чотири знаки Зодіаку кардинально змінять життя цієї зими

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким пощастить у лютому поточного року – йдеться про ті з них, для кого планета Меркурій є покровителем.

Про це повідомляє SlovoFraza.

У лютому відбудеться дві важливі події, пов'язані з Меркурієм. Перше - Меркурій позбавитися ретроградності, друге - 14 лютого відбудеться перехід у знак Водолія.

Близнюки

Представники цього знаку Зодіаку зможуть налагодити нові зв'язки, налагодити ділові контакти. Вони покращать пам'ять, вони зможуть отримати новий досвід у поїздках, а також у них буде гарний настрій. У другій половині лютого на них очікує фінансовий успіх.

Діва

На Дів чекає успіх у роботі, у них вдасться позбавитися проблем зі здоров'ям. В особистому житті у них теж буде все гаразд.

Особливу увагу Дівам варто приділити новим справам - вони зможуть активно перейти від спостереження за ситуацією до дій.

Терези

У Терезів будуть успіхи в коханні. Вони стануть більш стійкими до будь-яких негативних зовнішніх впливів, також у них з'явиться більше бажання подбати про себе, свою зовнішність та свій настрій.

Водолій

Оскільки Меркурій перейде в їхній знак, то Водоліїв чекає успіх. Вони зможуть бути впевненішими, а також їм частіше посміхатиметься успіх у нових починаннях.

Раніше астрологи назвали знаки зодіакального кола, представники яких купатимуться в коханні в 2022 році.