RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Гроші їх не люблять: названі три головні фінансові невдахи за знаком Зодіаку

Астрологи розповідають, що деяким знакам Зодіаку не вдається розбагатіти, скільки б вони не працювали та якими б талановитими не були. Стати заможними вкрай складно Рибам, Близнюкам та Стрільцям.

Про це повідомляють Belnovosti.

Риби

Представникам цього знака Зодіаку заважає розбагатіти їхня особливість - мріяти замість діяти. Через те, що часто вони витають у хмарах - упускають багато можливостей. Як підсумок - Риби змушені задовольнятися середнім рівнем заробітку, якого може ледве вистачати на стерпне існування. Якщо і можуть розбагатіти народжені під цим знаком, то випадково.

Близнюки

Представники цього знака зодіакального кола мають таку основну рису, яка може стати на заваді багатству, як легковажність. Близнюки - творчі, здатні генерувати геніальні ідеї, однак втілити в реальність задумане не можуть через свою непосидючість. Результат - Близнюки можуть лишитися "за бортом", не отримавши бажаної нагороди у вигляді грошей, які вони дуже люблять.

Стрілець

Цей знак Зодіаку часто не може заробити великі статки, тому що ціль значно вища. Для Стрільців важливіше у житті - займатися улюбленою справою. Вони живуть собі на втіху, не думаючи про гроші взагалі. Саме такий підхід до справ і не дозволяє їм заробляти. При цьому представники знака працьовиті, результатами своєї праці викликають захоплення в інших, а от винагороди за це не одержують, бо навіть не просять її.

Раніше "Апостроф" публікував гороскоп для всіх знаків зодіаку на перший тиждень лютого.