RU  UA  EN

Вівторок, 25 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 червня

Всі новини

Немає ані грама совісті: названо три найаморальніші знаки Зодіаку

Астрологи дали прогноз на 2 лютого для всіх знаків Зодіаку і назвали представників гороскопу, які не схильні відчувати мук сумління.

Про це повідомляє "Обозреватель".

Лев

Леви надто горді та егоїстичні, щоб зв'язувати себе рамками моралі. Їхній головний пріоритет – максимально комфортні умови для себе, а що при цьому відчувають інші, Левів мало турбує, їм чужі співчуття та емпатія. До того ж представники знака не відрізняються чесністю та вважають брехню добрим засобом для досягнення своїх цілей.

Терези

Терези декларують чіткі принципи, але це лише зовнішній антураж. Найголовніше для них - власна вигода та зручність. Вони розважливі та планомірно досягають бажаного, при необхідності легко відсуваючи свої переконання на задній план. Крім того, представники знака занадто раціональні і черстві.

Рак

Раки здаються добрими друзями - вони палко співчувають близьким і завжди готові стати "жилеткою для сліз". Проте насправді Рак використовує такі розмови для самоствердження. У глибині душі вони відчувають радість від чужих невдач, вони автоматично підносять їх у власних очах і є енергетичним підживленням.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали найщасливіші знаки Зодіаку.