RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Можна втратити всі гроші: чотирьом знакам Зодіаку не можна купувати нерухомість у 2022 році

Астрологи запевняють, щоб вдало купити нерухомість - потрібно обрати сприятливий для цього планетарний час. Зокрема, чотирьом знакам Зодіаку категорично не рекомендують цього робити у 2022 році: Близнюкам, Ракам, Левам та Скорпіонам.

Про це повідомляє портал RSUTE.

Близнюки

Цьому знакові зодіакального кола краще зовсім відмовитися від думок про операції з нерухомістю. Близнюки можуть натрапити на обман, вкласти гроші не в той об'єкт чи взагалі втратити їх під час угоди. Найбільш небезпечний період - початок року - середина весни.

Рак

Протипоказано займатись питаннями нерухомості і представникам цього знаку у 2022 році, оскільки є висока вірогідність так само стати жертвою шахраїв. Найнесприятливіший період — середина весни - кінець року.

Лев

Астрологи рекомендують цьому знакові відмовитися від вирішення питань з нерухомістю, адже є небезпека втрати всі вкладення. Це може статися ще на стадії переговорів.

Скорпіон

Упродовж року вплив Сатурна на цей знак створюватиме перешкоди для операцій з нерухомості. Зірки радять не гнівити долю і не намагатися протистояти цьому. Відкласти всі угоди на більш пізній час дозволить уникнути неприємностей.

Раніше ми розповідали, які знаки за китайським гороскопом можуть розбагатіти у Рік Тигра.