RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Найчастіше ниють на долю: ТОП-3 депресивних знаків Зодіаку

Невдачі, від яких хочеться все кинути і опустити руки, трапляються в житті кожної людини. Кожному своє і кожен вирішує такі питання по-своєму. Але у всіх в оточенні є хоч одна людина, яка постійно ниє про проблеми, і виставляє все в такому світлі, ніби доля постійно вирішує випробовувати лише її одного. Астрологи переконані, що таких людей можна визначити за знаком Зодіаку.

Портал Rsute назвав топ-3 знаки Зодіаку, представники яких, на думку астрологів, найчастіше ниють та скаржаться на долю.

Терези

Терези завжди ретельно аналізують кожне прийняте рішення, та його вплив на власне життя. Часто вони надто зациклюються на цьому і починають робити неправильні висновки. Це поступово вводить їх у депресію, а також розвиває в них комплекси та ускладнюють інші схожі проблеми характеру.

При цьому вони продовжують вірити у свою непохитність і годують себе відмазками, що, мовляв, "їм просто не щастить".

З іншого боку, підопічні цього сузір'я дуже цінують мир та порядок. Будь-які потрясіння здатні вибити їх із колії. Через це в них розвивається почуття невпевненості в собі, яке призводить до того, що представники цього знака не завжди можуть об'єктивно оцінювати ситуацію, що склалася. Це також нерідко спричиняє нові невдачі.

Риби

Риби - це один із найбільш чарівних та оптимістичних знаків Зодіаку. Але їх характер не дозволяє їм розглянути власне щастя. З дитинства Риби критично оцінюють свої дії і постійно вишукують у них помилки.

Риби знають, чого хочуть від цього життя, але природжена лінь не дає їм досягати поставленої мети. Це вони списують на невдачливу долю, хоча чудово розуміють, чим викликана їхня "чорна смуга".

Риби можуть бути і веселими, і до моторошно сумними. Багато в чому саме через таку особливість цей знак є парним. Хоча Риби не такі непередбачувані, як Близнюки, але зміни можуть застати їх зненацька. Рибам слід шукати щастя у навколишньому середовищі, не йдучи у крайності, і вони можуть навчитися помічати щастя навколо себе.

Скорпіон

Скорпіон – знак трансформації. Ці люди постійно прагнуть змін. Це дуже часто дорого обходиться не тільки їм самим, а й людям, що їх оточують. Це з тим, що подібні зміни у житті вимагають від нього постійного руху.

У той самий час Скорпіони схильні до зайвим драматизаціям, що проявляється як зовні, і внутрішньо.

Через війну песимізм втягує Скорпіонів у тривалу депресію, початок якої де вони помічають. Це позначається на їхніх справах та стосунках з іншими людьми. Проходження через глибокі пристрасті та емоційні гойдалки для них може бути дуже стомлюючим, і вони починають скаржитися на тяжку долю та невдачі. Астрологи рекомендують представникам цього знака перестати ганятися за своїм хвостом, озирнутися та знайти позитивні моменти у своєму житті.

Раніше ми також повідомляли про те, яким знакам Зодіаку судилося бути самотнім у молодості.