RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

26 вересня

25 вересня

24 вересня

23 вересня

20 вересня

19 вересня

Всі новини

Можуть зустріти пристрасне кохання у День святого Валентина - три знаки Зодіаку стануть щасливими 14 лютого

Середина лютого по праву може вважатися часом кохання, оскільки саме 14 числа відзначають День Святого Валентина або День Закоханих. Люди, які вже перебувають у стосунках, ламають голову над тим, щоб обрати подарунок, і вгадати. Інші активно шукають свою другу половинку, щоб не провести чергове 14 лютого на самоті.

Астрологи переконані, що представникам трьох знаків Зодіаку зірки допоможуть у цьому безпосередньо на День Святого Валентина, повідомляє Tamby.

Близнюки

14 лютого другим половинкам Близнюків можна буде лише позаздрити. У День Святого Валентина представники цього знаку розуміють своїх коханих, навіть без слів. Причому це стосується і тих, хто зараз ще один. У День закоханих вам буде достатньо зустрітися поглядом з потрібною людиною.

Лев

Левам експерти з астрології радять не втрачати впевненості у собі. Просто будьте впевнені у своїх силах, і ви неодмінно зустрінете своє кохання, або ж повернете колишнє.

14 лютого астрологи радять вам не сидіти вдома, та продемонструвати ініціативу.

Терези

Цього дня мирна течія вашого особистого життя може бути порушена – вам завадить щось зовсім несподіване. Однак ця подія може обернутися представникам знаку на користь, зблизивши вас з тим, хто буде поруч.

Раніше ми також повідомляли про те, хто може закохатися перед днем святого Валентина.