RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Будуть оточені любов'ю та романтикою – чотири знаки Зодіаку чекає казковий березень

Для деяких знаків Зодіаку березень стане періодом романтичних побачень та приємного проведення часу з коханими людьми. Серед представників гороскопу – Водолій, Близнюки, Рак та Діва.

Про це повідомляє “Ліза”.

Водолій

Весна розбудить у представників знаку Зодіаку ніжність, пристрасність і велелюбність. На них чекає безліч романтичних побачень та любовних пригод. Водоліям захочеться ходити на побачення, робити приємне своїй другій половинці та почуватися героїнею любовного роману. Самотнім представникам знаку Зодіаку астрологи рекомендують зареєструватися на сайті знайомств і сходити на побачення – цілком можливо, що саме цей місяць стане стартом для серйозних стосунків.

Близнюки

І для одиноких Близнюків, і для тих, хто в парі, березень стане романтичним часом, коли захочеться вирушити в подорож або зробити щось креативне та приємне для людини, яка подобається. Представники знаку будуть активними, енергійними, розкриватимуть свій потенціал на повну. Одиноким Близнюкам рекомендується сходити на побачення і придивитися до партнера - можливо, він сподобається не відразу, але стосунки мають гарні перспективи.

Рак

Чуттєвість, чутливість та емоційність Раків у березні місяці зіграє їм на руку і дозволить максимально розкрити їхній любовний потенціал. Березень готує вам безліч романтичних сюрпризів, пригод, любовних знайомств. Також цей місяць ідеальний для нових знайомств, флірту, легких стосунків. Для тих, хто в парі, астрологи рекомендують "оновити" відносини - сходити на побачення з коханим, триматися за руки і цілуватися, неначе, лише недавно познайомилися.

Діва

Самотні Діви можуть у березні зустріти другу половинку. Представники цього знаку Зодіаку звикли все розкладати по поличках та тримати під контролем. Саме в березні астрологи рекомендують розслабитись і піти за своїми почуттями – з початком весни Діви стануть магнітом для оточуючих.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку найсуворіші батьки.