RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Кохання для них – не на першому місці: ТОП-4 знаки Зодіаку, які бояться будувати стосунки

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які зазнають труднощів у побудові стосунків. Бояться серйозно закохуватися Діви, Близнюки, Стрільці та Риби.

Про це пише rsute.ru.

Діва

Представники цього астрологічного символу відомі як головні перфекціоністи. Вони планують своє життя до дрібниць і не можуть жити без ладу та чистоти. Найчастіше вони шукають собі зразкову половинку, проте, відчувають розчарування, оскільки зразкових людей немає. При цьому Діви не націлені на створення сім'ї, народження дітей та виховання онуків.

Близнюки

Товариським Близнюкам заважає створити сім'ю їхня любов до руху. Подорожам, вечіркам та іншим заходам вони віддають перевагу перед пранням, прибиранням та вихованням спадкоємців. Як тільки вони починають відчувати нудьгу поруч із партнером, народжені під цим сузір'ям розривають стосунки.

Стрілець

Стрільці у своєму прагненні до веселощів схожі на Близнюків. Вони люблять галасливі вечірки та нові знайомства. Крім того, найбільше у житті представники цього знаку Зодіаку цінують свободу та незалежність, за які готові боротися. Тому тривалі стосунки із зобов'язаннями не для них.

Риби

Наївні та мрійливі Риби, як правило, вигадують собі ідеальний образ партнера, якого бачать через рожеві окуляри. Така особливість є причиною гіркого розчарування, що призводить до розлуки. Після невдалого досвіду представники цього астрологічного символу "дують на воду", боячись обпектися і не горять бажанням закохуватися знову.

Раніше ми назвали топ-3 жінок за гороскопом, які найбільше полюбляють спиртне.