RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

Всі новини

Не слід чекати красивих жестів - топ-3 найслабших чоловіків за гороскопом

Представники деякиз знаків Зодіаку навряд будуть дивувати свою кохану дівчину чи дружину гарними жестами та шляхетними вчинками. У стосунках з цими знаками жінки, як правило, все тягнуть на собі. Звичайно, винятки існують, проте астрологи радять уважніше придивлятись до цих чоловіків.

Про трьох знаків Зодіаку, від яких не варто очікувати романтики, пише "Апостроф" з посиланням на передбачення астрологів.

Тельці

За своєю натурою вони більше полюблять "приймати", аніж "віддавати". Вони просто не можуть усвідомити, що дівчина чекає від них знаків уваги та проявів кохання. У найгірший випадках вони забуваються про важливі дати та подарунки на свята. Тельці мають у пріорітеті власне задоволення, а не чиєсь.

Діви

Ці чоловіки найчастіше не здатні зробити перший крок. Чекати признання в почуттях від Дів можна до глибокої старості. Також вони не люблять експерименти та імпровізацію, тому романтичний сюрприз від чоловіків, народжених під цим знаком, прирівнюється до унікального явища, буквально дива!

Риби

Закривають список представники водяного знаку. Таким чоловікам набридають стосунки зі швидкістю світла, тому вони не надто намагаються докладати зусиль для їхнього розвитку. Таким чином, Риби не будуть задаровувати своїх коханих квітами, солодощами та подарунками. Навіть ласкавого слова не скажуть, особливо якщо дівчина сама цього не просить. До того ж, представники цього знаку доволі хворобливі, тому їхня обраниця має бути готова до ролі "мами".

Раніше "Апостроф" писав про чотирьох чоловіків за знаком Зодіаку, які не мають почуття гумору.