RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Їм зрадити, як склянку води випити: п'ять найневірніших знаків Зодіаку

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку серед чоловіків, які можуть зраджувати зі спокійною душею.

Про це повідомляє сайт Rsute.

Близнюки

Чоловіків-Близнюків можна сміливо назвати великою загадкою. На початку стосунків вони демонструють дуже сильний інтерес та впізнають свою жінку. Але потім йдуть у себе і аналізують стосунки, думаючи лише про свою вигоду.

Рак

Може здатися, що Рак – найвідданіший і дуже сімейний чоловік. Ось тільки їм важливіший внутрішній комфорт, вони завжди шукають виправдання собі, тому часто безладні у зв'язках. Навіть згрішивши, вони зроблять винними всіх, крім себе.

Скорпіон

Чим менш доступна ціль, тим більше вона приваблює цих чоловіків. Скорпіони дуже харизматичні за природою і легко завойовують протилежну стать. От тільки вірними цих представників зодіакального кола астрологи назвати не поспішають. При цьому у шлюбі ці чоловіки дуже сильні захисники і ніколи не дадуть образити близьких.

Стрілець

Головна любов Стрільців – свобода. Ці чоловіки довічні експериментатори, які хочуть отримати якомога більше досвіду. Любов для них – це лише азарт та спорт.

Водолії

Водолії теж закохані у свою свободу. Як тільки вони відчувають, що їх прив'язують, одразу йдуть. План відступу готується довго.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" назвав найсильніші знаки Зодіаку.