RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Відкриється канал удачі - одразу шести знакам Зодіаку пощастить на початку весни

Астрологи розповіли, кому з представників гороскопу до кінця лютого посміхнеться фінансовий успіх і назвали шість знаків Зодіаку, яких на початку весни Фортуна осипле своїми дарами.

Про це пише Вelnovosti.

Овен

Овен схильний до авантюр і вони не завжди закінчуються вдало. Однак цієї весни все, що зроблять представники знаку, буде успішним. Гарний час для того, щоб змінити життя або вирушити у подорож. Також слушний момент, щоб змінити сферу діяльності.

Телець

Для Тельця навесні настане гарний період у особистому житті. Ті, хто вже в парі, будуть насолоджуватися гармонією та романтикою у стосунках, а самотні представники знаку можуть зустріти людину, яка стане для них дуже важливою. Кроки, які здійснюватимуть Тельці у сфері стосунків, зроблять їх щасливими.

Рак

Цілу весну Ракам везтиме у фінансовому плані. Деякі з них зможуть знайти додатковий дохід, а хтось отримає вигіднішу роботу. Представники знаку будуть успішними у всьому, що стосується побуту та благоустрою – їхні зусилля у цьому плані принесуть бажаний результат.

Діва

Представники знаку нечасто стають фаворитами Фортуни, але якщо це трапляється, вони не втрачають свого шансу. Навесні Діви зможуть зав'язати нові корисні знайомства, які в майбутньому їм знадобляться. Разом з тим їм доведеться зіткнутися з необхідністю прийняти кілька важливих рішень, але Діви зроблять правильний вибір.

Скорпіон

Навесні Скорпіон увійде у тріумфальний період нових перемог та звершень. Їм везтиме у всьому, а крім того, представники знаку відчують у собі неймовірну силу та енергію. Його впевненість у собі і сила волі відчинить перед Скорпіоном усі двері. Астрологи радять не забувати приділяти увагу близьким.

Водолій

Навесні Водолії будуть тільки дивуватися з того, як вдало все складатиметься для них. У них все виходитиме і вони відчують приплив сил і бажання змін. Астрологи радять їм виявити рішучість та скористатися періодом везіння. Представникам знака належить зробити вибір, від якого залежатиме їхнє фінансове благополуччя.

Раніше "Апостроф" розповідав, які знаки Зодіаку можуть зіткнутися із труднощами у 2022 році.