RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Амури до них будуть прихильні: яким знакам Зодіаку пощастить у березні

Цей березень обіцяє стати місяцем приємних амурних змін для всіх знаків Зодіаку. Не дарма кажуть, що весна – пора кохання.

Про це повідомляє Rsute.ru.

Овен

Все, що потрібно представникам цього знаку Зодіаку для особистого щастя або побудови ідеальних стосунків – щирість. Перестаньте прикидатися і починайте діяти за велінням серця. Після цього весь світ зміниться із дивовижною швидкістю.

Телець

Закоханим Тельцям зірки радять цієї весни всерйоз замислитися над тим, щоб узаконити стосунки з близькою людиною. Від цього любов не стане сильнішою, але взаємне почуття відповідальності зросте. Сімейних Тельців чекають приємні побутові турботи.

Близнюки

Близнюків чекає романтичний період із новими знайомствами, приємними зустрічами та романтичними побаченнями. Але астрологи попереджають: не переступайте межі дозволеного. Сімейні Близнюки несподівано зазнають почуття ревнощів, але воно буде безпідставним. Більше довіряйте своїм близьким.

Рак

У вільних Раків з'явиться чудовий шанс знайти своє щастя, закохавшись із першого погляду. Амур буде дуже влучним. Тим, хто перебуває у тривалих стосунках, астрологи рекомендують йти на поступки та прислухатися до думки близької людини, щоб уникнути конфлікту.

Лев

Леви на початку цієї весни можуть розпочати стосунки з давно знайомою людиною. Ви здивуєтеся, як це не сталося раніше. А сімейним Левам зірки радять попрацювати над собою, щоб не кривдити коханих необережними висловлюваннями.

Діва

У Дів цього місяця може статися службовий роман, який переросте в щось дуже серйозне. Можливо, це вплине на кар'єру, і їм доведеться зробити складний вибір. Прислухайтеся до серця, а не до порад інших людей.

Терези

Для Терезів початок весни — не найсприятливіший період, який принесе чимало труднощів, сумнівів та конфліктів із коханою людиною. Зірки радять просто перечекати на цей складний період і не загострювати ситуацію. До кінця березня проблеми можуть розсмоктатися самі собою. Не засмучуйтесь!

Скорпіон

Сильним та владним Скорпіонам зірки приготували несподіваний сюрприз. Вони можуть закохатися настільки, що виявляться беззахисними перед силою цього почуття. Добре, якщо партнер буде гідний такого кохання, і вони зможуть разом побудувати гармонійні та міцні стосунки.

Стрілець

Якщо Стрільці, які перебувають у відносинах, готові до шлюбу, це потрібно зробити саме зараз. Такий союз стане запорукою довгого та щасливого спільного життя. Якщо ж на думку закралися думки про розрив, зірки рекомендують почекати з прийняттям такого серйозного рішення.

Козеріг

У Козерога в березні є всі шанси закохатися, але треба бути напоготові, щоб ця людина не виявилася зайнятою. Інакше замість кохання у ваше життя увірвуться лише проблеми, драми та розчарування. Сімейним Козерогам астрологи радять частіше йти на поступки один одному.

Водолій

Якщо в плани Водолія поки що не входив шлюб, постарайтеся не давати хибних надій людині, яка відчуває до вас серйозні почуття. Сімейні Водолії в цей період зіткнуться з побутовими проблемами, які внесуть розбрат у їхнє життя.

Риби

Мрійливі та романтичні Риби можуть закохатися в людину, яка не варта цих піднесених почуттів. Така ситуація викличе багато переживань та проблем, з якими їм буде зовсім не просто впоратися. Покладіться у цьому випадку на допомогу хорошого друга. Сімейні Риби можуть мати справу з дрібними побутовими конфліктами.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про головних зрадників серед знаків Зодіаку.